Te mindent megcsinálsz ?

Ugye Te is mind megcsinálod?

blog készítés, weblap készítés

 

Eredetileg nem akartam ezt a képet a blogra felvinni, de kénytelen vagyok mert, annyira igaz, hogy írok erről egy pár sort.

Tegnap egy nagyon kedves barátom, mesélte ezt a vicces storyt, és mondtam, hogy készítek róla egy képet és felteszem a facera.Meg is csináltam és úgy gondoltam ma nem is fogok hozzá nyúlni többet a géphez. Totál pihi lesz.

Ha azt csinálod amit kell

akkor eredményed lesz. Szóval ahogy a kislány mondja a képen, mindet, azaz mindent megcsinál amit bír. És én is mindent megcsinálok de nem amit bírok, hanem amit meg kell csinálni. Egyet értesz, hogy ha azt csinálod amit kell, akkor haladsz előre.Ha igen akkor kérlek dobj egy Liket

Novemberben eldöntöttem, hogy egy új honlapot indítok, és addig nem hagyom abba, ( utána sem ) a koncentrálást, amíg nem lesz a Google első oldalán. Azért csinálom, hogy Neked is megmutassam, hogy Te is megtudod csinálni, ha átveszed azokat a lépéseket. Már oktatom az oldalon, mert volt rá példa hogy ott voltam egy stratégiával az első oldalon, de ez nem volt ledokumentálva. Most más a helyzet.
Te letudod követni lépésről lépésre, hogy nem akarok semmi olyat rád nyomni, amit én nem csináltam volna. Lehet, hogy  gyorsabban is el lehet érni eredmény, de én nem akartam valami olyan eszméletlen tempót megadni, amihez komoly erőfeszítés szüksége. Csak lazán, hogy lásd Te is nyugalommal elindíthatod, és megfognak találni.

Nem vagyok a célban, mert csak a második oldalon vagyok, de 5 napja még a 4. en voltam.Azért írom ezt a bejegyzést, hogy mert inspirál a hölgy mondata – nem csinálunk fél munkát. Tehát most ellenőrizd le és nézd meg, hogy tényleg a Te keresődben is a második oldalon van a http://www.peterson.hu

Röviden , csak ennyit akartam, majd folytatjuk az érdemi bejegyzésekkel is,de ez most jót tett a kis szívemnek

 

 

ui: A fentiekben foglaltak a saját véleményem, tapasztalatok és információk gyűjtése alapján alakult ki.
De … tudomásul kell venni, hogy a világban rohamos technikai változások zajlanak, változnak az eszközök,
technikák, amit egy értékesítési folyamatban lehet alkalmazni. Viszont állandó az értékesítési etika,
az érdeklődő problémája iránti hajlandóság, az alázat. Te döntöd el, mit mikor , hogyan alkalmazol a az
eredmény elérése érdekében.

Megosztás

Comments

comments