Recept, hogyan

Ez a recept, miért otthoni munka?

Mert akárhonnan kontroll alatt tarthatod

Egyre jobban terjed nemcsak külföldön, hanem hazánkban is az  otthoni munka  vállalás, vagy online munka végzés. Hogy miért?     Azért mert mert mindenkinek olcsóbb, praktikusabb. Illetve  a szabadság felé vezető  út is lehet, ha  valós terméket vagy szolgáltatást prezentálsz, majd értékesítesz az interneten. Előfordulhat,hogy teljesen  automatizálva. Ehhez mindenképpen el kell sajátítanod a weboldal készítés és a blog készítés tudásának alapvető részleteit. De nézzük sorban.

Milyen területek a legnépszerűbbek

Értékesítés, szolgáltatás, piackutatás , tanácsadás., hálózatépítés. Vegyünk egy példát a Te szempontból.Akár van, akár nincs klasszikus vállalkozásod és elkezdesz otthonról vagy az interneten dolgozni, egyetlen célodnak kell lenni: napról napra, egyre több bevétel. (hacsak nem csinálod az egészet hobbiból)  Még pontosabban , olyan fizetőképes a termékedre, szolgáltatásodra  ”  éhes vásárlók összegyűjtése”, akiket normális klasszikus módon esélyed sem lenne megtalálni.  Azért otthoni munka  recept, vagy mini franchise, mert megmutatja azt a 7 pontot azaz,  lényeget, hogy otthonról,vagy bárhonnan a világon tudd ezt a működő értékesítési rendszert kezelni.

Hogyan kezd?ehesvevok

Először nézz szét, hogy tisztán láss. Nézd meg egyáltalán mit várhatsz, az online világtól. Utána nézd nézd meg a receptet, vagy mini franchise-t. Ha bele szólhatok kezd azzal, hogy Neked mit is kínálhat az internetes világ. Minek egy weboldal és mellé egy blog.

Segítek egy kicsit. Teljesen mindegy, hogy van vállalkozásod vagy nincs. Nem számít, hogy fiatal, idős, férfi vagy  nő vagy. Gyermekkel vagy anélkül élsz. Ott van, vagy ott lesz a lehetőség a kezedbenotthoni-munka.

Mert ott fent a felhőben, ahogy az internetre szokták mondani, aztán van igazán a lehetőség.Méghozzá végtelen. Egyre több ember mondhatja el magáról, hogy tisztán lebegnek előtte az online céljai. Sőt többnyire ezek a célok az offline világot erősítik. Tiszán látják, az otthoni munka lehetőségeit,

Neked vannak online elképzeléseid? Van valamilyen fogalmad, mivel lenne jó kezdeni, azonkívül, hogy kell egy weboldal, meg egy blog?  Pont ezzel akarok a segítségedre lenni. Megfogalmazni hogyan legyen szinkronban az online céljaid az offline céljaiddal. ( Persze a legfőbb a pénzkeresés az interneten – ugye?)

DE elsőnek meg kell nézni mit várhatsz az internettől  Te és a vállalkozásod, ha van vállalkozásod. Ha nincs, akkor hogyan kezdj el egy otthoni munkát online , szinte rizikómentesen, állandó havi rezsi nélkül úgy, hogy egyedül bármilyen helyzetben is  tudd végezni.

Egyedül, igen egyedül,

azért, hogy soha ne légy kiszolgáltatva. Ha éjjel eszedbe jut valami, ne keljen könyörögnöd, fizetned egy 10 perces munkáért. Mert hidd el az egész nem egy ördöngösség, hisz pont az a lényeg az egészben. 1/2 év, de akkor sokat mondtam, teljesen önállóan szinte egy csettintéssel fogod végezni ezeket a teendőket és áldani fogod a napot, amikor elkezdted az online vállalkozásod. Weboldal készítés a kis ujjadban lesz és szinte egy nap alatt elkészítesz egy egész weboldalt blogrendszerrel.

Első recept

  • Fogalmazd meg online  céljaid- (értékesítés, szolgáltatás, MLM, piackutatás)
  • Megnézzük milyen koncepciót kellene alkalmazni
  • Kivitelezést – milyen eszközöket kellene használnod

Általában  az online világra jellemző, (főleg Magyarországon)  hogy jövedelem  kiegészítésre használják, vagy klasszikus vállalkozás online fejlesztésére. Egyre gyakoribb a network marketing  vagy hálózatépítők körében is. A lényeg.

Ha elkészültek fejben a célok akkor kell egy papír, mert érdemes  papírra vetned, átírnod, variálnod.

Összefoglalva

Bármely kategóriába is tartozol,  az otthoni munka még ha nem is a szó szoros értelmében rád is vonatkozik. Ha Te is több bevételt szeretnél, több időt akarsz tölteni szeretteiddel és ha otthonról tudod irányítani, ellenőrizni a bevételed egy részét, akkor miért ne tennéd meg. Tehát, ha nem vagy egy multi ( nem kizáró ok) és nincs több 10 000 000 Forintod, hogy elkészíttesd az online felületed, akkor saját magadnak kell először megtanulni tisztán látni, megtanulni mi a Google nyelv és azután majd eldönteni merre hány méter.

Bizonyára észrevetted, hogy vannak videó anyagok is. A videóanyagok a Te  számodra is elérhetők lesznek. Akár  eljössz az egynapos gyorstalpalóra,  akár nem. Azért, hogy bármikor feltudd eleveníteni a tanultakat.

De mit érsz el vele, ha eljössz? Teljesen tisztában leszel,azzal, mit miért kell csinálni,kezedben lesz a 7 alapvető és kihagyhatatlan recept illetve, ha kiadod külsős cégnek, le tudod őket ellenőrizni. De ami ennél is fontosabb, betekintést nyersz hogyan legyél a Google kereső első oldalán. Tisztán fogod látni még a 80 – 20 szabályt.

A videó anyagok segítségével gyakorlati példákon keresztül betekintést nyersz:

  • mit értünk valós “otthoni munka” lehetőségnek
  • hogyan legyen a honlapod úgy fel építve, hogy azt a Google is értelmezni és rangsorolni tudja
  • hogyan készítsenek videót, és töltsd fel a youtube-ra
  • mivel vágd meg, formázd meg a képeket – privát is nagyon jól kitudod használni
  • egyéb hasznos programok használata
  • marketing szöveg, hirdetések,
  • közösségi oldalak fontossága, elkészítése,

Ha javasolhatok valamit, akkor kezd el, jelentkezz most és utána nézd meg a 32 szarvashibát – a jobb felső sarokban megtalálod a letöltések alatt, elég, ha beírod az elérhetőséged, és már automatikusan töltődik is az e-mail fiókodba.

Milyen előnyökkel jár

Azonnal megvalósíthatod az online álmaid, nem kell senkinek könyörögnöd. Állandó frissítések, ingyenes tájékoztatás az új trendekről. Skype, telefonos konzultáció lehetősége 5 hónapig ingyen. Személyes odafigyelés.

Miért én

Mert pontosan ismerem, milyen nehéz jó rugalmas online együttműködő szakembert találni. Számtalan projektem ment csődbe, mert vagy nem lett kész időre, vagy nem azt készítették el amit akartam. Ha én nem tudok segíteni, akkor egész biztos ismerek olyat aki segíteni fog neked.És még nem beszéltem a pénz visszafizetési garanciáról.

Tehát  légy nyugodt jelentkezz bátran

ui: A fentiekben foglaltak a saját véleményem, tapasztalatok és információk gyűjtése alapján alakult ki. De … tudomásul kell venni, hogy a világban rohamos technikai változások zajlanak, változnak az eszközök, technikák, amit egy értékesítési folyamatban lehet alkalmazni. Viszont állandó az értékesítési etika, az érdeklődő problémája iránti hajlandóság, az alázat. Te döntöd el, mit mikor , hogyan alkalmazol a az
eredmény elérése érdekében.

 

nyil2
Végül egy kis segítséget szeretnék kérni tőled.A fentiekben foglaltak a saját véleményem, tapasztalatok és információk gyűjtése alapján alakult ki.
Úgy gondolom, hogy ez a Profitot hozó Blog készítés – Weboldal készítés 7 alapvető receptje. Kérlek , ha bármi eszedbe jut kérlek szólj hozzá, az alábbi űrlapon,és ha tetszettek a fenti gondolatok, akkor oszd meg mással is, hátha számukra is hasznos infót tartalmaz. Köszönöm.

 

google1dfd4579982eebfb.html

Megosztás

Comments

comments