Szabadsággal élni

szabadsagblog

 

A győztes különleges bánata

Tudom, hogy egy verseny előtt a fókusz kizárólag a nyerésre összpontosul. De mi lesz utána? Ha nincs meg erre a kérdésre a válasz, akkor bizony egy különleges bánat áll fenn, amit csak azok tudnak megérteni, akik már versenyt nyertek.

Igazából, nem csak azok akik valamilyen versenyen indultak, hanem azok is, akik célt tűztek ki maguk elé és elérték. Kevin Trudeau ecsetelte ennek az állapotnak azt a  veszélyét, amikor elérsz egy bizonyos célt, és azután csak azzal törődsz, hogy megtartsd ezt a pozíciót.

Mivel tudjuk, hogy az álmok, célok hajtanak előre, és pozitív érzelmekkel töltöd meg, akkor pozitív rezgést idéznek elő. Viszont, ha azzal törődsz, hogy megtartsd a pozíciód, akkor félelmed van, és ez bizony negatív érzés. És a negatív érzés az bizony bajt jelent. Tehát erre érdemes odafigyelni.

Mindenképpen ajánlom meghallgatni a hanganyagot ezzel kapcsolatban, eszméletlen sokat lehet belőle tanulni. hanganyag

 

 

nyil2
Végül egy kis segítséget szeretnék kérni tőled.A fentiekben foglaltak a saját véleményem, tapasztalatok és információk gyűjtése alapján alakult ki.
Úgy gondolom, hogy ez a Profitot hozó Blog készítés – Weboldal készítés 7 alapvető receptje. Kérlek , ha bármi eszedbe jut kérlek szólj hozzá, az alábbi űrlapon,és ha tetszettek a fenti gondolatok, akkor oszd meg mással is, hátha számukra is hasznos infót tartalmaz. Köszönöm.

 

Megosztás

Comments

comments