Értékesítés 7 lépésben – ajándék

Ajándék – vagy főnyeremény

Ha olyan ajándékot adsz valakinek, amire kimondottan vágyik, akkor ez számára majdnem olyan érzést idéz elő, mintha megnyerte volna valamiben a főnyereményt.

Pontosan ilyen érzést akarok kelteni benned a 7 lépéses online rendszer ajándékommal. Ahogy magamat ismerem azonnal felmerül a gyanakvás, hogy mi is lehet ebben a trükk, egész biztos valamit rám akarnak sózni, megint.

Nos igen is meg nem is. Igen rád akarom sózni, hogy olvasd el a 7 lépéses értékesítést online és mindezt teljesen ingyen. Azért hogy a saját területeden jelentős piaci előnyre tegyél szert. Jól olvasol, azt akarom, hogy a saját területeden piaci előnyt szerezz. Általában az az alapelv, hogy minden ingyen oktató anyagot olvass át, vagy legalább is tekints bele, és használd azt amit hasznosnak találsz. Ha nem is használod a szó szoros értelmében, de legalább hasonlítsd össze az eddigi tudásoddal.  Sokszor teljesen hihetetlen,  hogy a megoldás ott van a fejedben, csak nem alkalmazod.

Ezért is adom az egészet “ajándékba”, mert én is ajándékba kaptam. Pontosan azt mondta az az illető, hogy egész idő alatt ismerte a lépéseket és nem rakta össze így ebben a logikai sorrendben. Képzeld, ezzel pont ugyanúgy voltam én is. Annyi fizetős és ingyenes tanfolyamon voltam már, annyi oktató anyagot vásároltam és kaptam hozzá a sok ajándékot, hogy el sem tudod képzelni. De nem láttam az erdőt a fáktól. Nem esett le, hogy kivitelezzem.

Nem tudom Neked mást ajánlani, csak azt,hogy nézd meg, olvass bele és megfogod látni. De hogy ne raboljam az időd, ízelítőül néhány gondolat mit találsz az anyagban. Természetesen honlap és blogokkal kapcsolatos a téma, tehát, ha ezt tőled távol áll, akkor most kitűnő alkalmad lehet betekinteni a kulisszák mögé.

  • lesz ott még plusz ajándék,  honlapszövegekről, hogy ne tereld el a látogatód figyelmét
  • utána következik mit kell írni az első oldalra, hogyan add oda az ajándékot online
  • a következő oldalon az lesz, hogyan vegye át az érdeklődő az ajándékot
  • utána szó lesz még arról,hogy mennyi ajándék legyen, és egyáltalán miért adj ajándékot
  • a következő oldal arról szól, hogy milyen termékkel érdemes ezt az egészet kivitelezni, és mivel nem.

Folytathatnám , de nem akarom. Az egész anyag, ha gyorsan olvasol, akkor kb 50 percig tart, úgyhogy nem lehet itt plagizálni az oldalt, mert tudod hogy a Google nagyon rossz néven veszi. Szóval semmi más dolgod nincs, csak annyi, hogy lépje be és olvasd el az egész anyagot.

A belépés nagyon egyszerű, név és e-mail elérhetőség kell hozzá. Tudtad, hogy fel kell iratkozni valahová, és nem akarsz már  több hírlevelet olvasni, mert így sem győzöd a leveleket átnézni. Erre van egy jó tippem. Én minden olyan helyre feliratkozom, ahol látom, hogy számíthatok számomra érdekes, vagy hasznos információra. Ha elfajul a dolog, és kiderül, hogy mégis tévedtem, azonnal leiratkozom. Tehát rizikómentes az egész.Mondok egy másik példát. Kerestem valamit, össze vissza jártam az üzleteket, és nem találtam. Majd láttam egy üzletet, ahol nagyon minimális volt az esély, hogy ott van amit keresek, de üsse kavics, 30 mp kiderül, hogy ott van-e amit keresek. Ott volt. Mi ebből a tanulság – soha , de soha NE MOND SOHA.

Tehát, ha még mindig kételyeid vannak és erősen fogalmazódik benned a  Miért? Akkor én azt válaszolom: Azért, mert még akarok neked küldeni ajándékot, valamikor a jövőben. Azt akarom, hogy az online értékesítéssel kapcsolatban legyen olyan információd, amit másoktól nem igazán kapsz meg, mert én másképpen látom a világot. Nem akarok neked eladni.

Tudnod kell, hogy az adataid nálam biztonságban lesznek, nem  kereskedek adatbázissal, és nem 
fogom 3 személynek sem átadni. Sőt még nem fogom más termékek prezentálására sem használni a 
beleegyezésed nélkül.És még valami. Ha kapsz tőlem hírlevelet, lesz ott egy leiratkozási link
ahol bármikor megtudod szüntetni a kézbesítést, magyarul leiratkozol a hírlevelekről

Tehát , ha össze akarod hasonlítani az eddigi online tudásod a (szerintem legjobb)  7 lépéses értékesítési rendszerrel, akkor kapd fel az ajándékot addig amíg itt van. Jó szórakozást és sok sikert kívánok . Fogj bele és légy Te is sikeres Online.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

E-mail címem*
Nevem*


ui:ezért kapod ajándékba az egész 7 lépéses online értékesítési rendszert. Bármilyen üzletben tudod alkalmazni, a világ bármely részén is tartózkodsz velem is.

 

nyil2
Végül egy kis segítséget szeretnék kérni tőled.A fentiekben foglaltak a saját véleményem, tapasztalatok és információk gyűjtése alapján alakult ki.
Úgy gondolom, hogy ez a Profithozó Blog készítés – Weboldal készítés 7 alapvető receptje. Kérlek , ha bármi eszedbe jut kérlek szólj hozzá, az alábbi űrlapon,és ha tetszettek a fenti gondolatok, akkor oszd meg mással is, hátha számukra is hasznos infót tartalmaz. Köszönöm.

 

Megosztás

Comments

comments