Miért velem?

Mert én már talán átéltem


…azt, mit téged érdekelhet. 1990 léptem a “szabad élet” sorozatbaimage és azóta bizony sok víz folyt le a Dunán. Voltam nagyon magasan, de zuhantam is.Majd felálltam, és emelkedtem,majd ismét zuhantam. Megtanultam felállni és újratervezni. Közel álltak hozzá ma speciális fuvarozás, vendéglátás, pénzügy, kereskedelem,export, import, reexport, sőt gyártás. 1998 ban már volt e-mailcímem, amikor az embereket győzködni kellett, hogy internetes hozzáférést vásároljanak egy vagyonért.

3 éve elhatároztam, hogy mélyebbre ások az internetes témában, mert nagyon úgy néz ki, hogy online megjelenés nélkül vesztésre van ítélve,nemcsak egy vállalkozás, de már lassan a magán élet is. Tehát segítek mindenkinek, aki pénzt akar csinálni az interneten egy általam is használt rendszert kialakítani.Lehet, hogy még nem bízol bennem, lehet, hogy azt hiszed, mindenáron elakarom adni Neked a programot. Hát nem egészen. Nagyon sok ingyen anyagot kapsz aminek a segítségével egyedül is boldogulsz, ha akarsz. De fizethetsz is ha személyes segítséget akarsz. Pontosan…

… ugyanis tudom mit jelent az, amikor tele van a hócipőd, és azt hiszed, hogy mindent megtettél, hogy online légy, csak épen bevételed nincs belőle, más meg vagyont csinál az internetből. Ma már tudom hogy miért.És Te is tudni fogod, Te is megfogod érteni, és Te is megtudod csinálni, mert elmondom Neked.

Máskülönben az elérhetőségem:

Péter Istvánfacealairas

online mentor

mob: 0036 70 6025302

skype

Péter Stefan dipeteros

e-mail: peteristvan@peterson.hu

Cím: 1215 Budapest Árpád út 10

 

Konzultáció

A konzultáció folyamán bármire kérdezhetsz az online értékesítési tölcsérrel, szövegírással,űrlapok elhelyezésével, és természetesen a népszerűsítés folyamatával kapcsolatban.

Személyes konzultáció
5 000 Ft/ negyed óra
Online értékesítési tölcsér kialakításáról
 
 
Személyes konzultáció
15 000 Ft /óra
Online értékesítési tölcsér kialakításáról
 
 
Személyes konzultáció
25 000 Ft / 2 óra
Online értékesítési tölcsér kialakításról
 
 
Személyes konzultáció
ingyenes
ONLINE MLM tölcsérről
 
Hálózati partnereimnek

 

 

Megosztás

Comments

comments