Lottó nyerőszámok

Mit tennél, ha ismernéd a lottó nyerőszámokat?

Kitöltenél egy lottó szelvényt, vagy nem?

Ostoba kérdés, ugye? Már hogyne töltenéd ki a számokat, ha ismernéd őket. Több százezer vagy akár millió is ( nem érdekel a lottó kitöltési statisztika)  kitölti Magyarországon akár ismeri, akár nem ismeri a lottó nyerőszámokat.

Miért? Mert reményt ad. Igaz sokszor hallottam már, hogy kitölti az illető a szelvényt azzal a megjegyzéssel, hogy – ááá úgy sem nyerek. Ilyenkor állandóan  ugyanaz a kérdőjel mocorog  a fejembe. Miért tölti ki, ha eleve úgy áll hozzá, hogy úgy sem nyerek? Ha a vonzás törvényében hinne, vagy ismerné, akkor bizonyára nem állítana ilyet, de nem akarok a vonzás törvényével foglalkozni –  itt most.

Szóval a lottó nyerőszámok egy véletlen szerű számsor, amit senki nem ismerhet, ( persze, ha nincs csalás a dologban, de ezt nem feltételezem) mégis hetente fektetnek be ebbe játékba horribilis összegeket, bátran mondhatjuk annak a reményében, hogy megnyerje a játszmát.

Az Online vállalkozás kiszámítható

Ha mondjuk Te is lottózol és hetente nyomod a “lottó nyerőszámokat”, ( remélem úgy adod fel, hogy  nyerőszámok) annak reményében, hogy pénz jöjjön a házhoz, akkor lehet, hogy érdemesebb elgondolkodnod, egy sokkal izgalmasabb, mégis kiszámíthatóbb játékon, ami nem más mint az online vállalkozás.

A lottó nyerőszámok utólag láthatóak, míg egy online vállalkozás számait előre betudod lőni. Készen állnak számodra a statisztikák, és gyakorlatilag nincs mit veszítened. Persze, most jön az a kérdés, hogy ha ez ilyen egyszerű és kiszámítható, akkor miért nem csinálja mindenki. A válasz egyszerű. Az interneten történő munka hosszútávú folyamat, és maga az internet nincs is olyan régen a köztudatban. Nem beszélve az online vállalkozásokról. Azok most kezdenek igazából  kialakulni főleg a vásárlási trendek végett. Ezt a trendet a technikai lehetőségek és a vásárlók kényelme formálta és formázza a jövőben is.

Míg a múltban az emberek körbe szaladták az üzleteket keresve a számukra legmegfelelőbb kínálatot, addig most nyugodt környezetben leülnek a gép elé, vagy fogják a mobil telefonjukat és “körbe böngészik” a kínálatot. Utána döntenek, hogy felkeresik a boltot, vagy interneten rendelik meg. Minden képen az első találkozás az online történik. És ki lesz a nyerő? A vásárló,. mert a legjobb ajánlatot kapja, és az az eladó aki fenn van a világhálón és nem a lottó nyerőszámai ra vár, hanem rizikómentesen szolgáltat, értékesít online.

lottó nyerőszámok

 

 

 

Megosztás

Comments

comments