Facebook mint marketing eszköz

Kell Neked facebook?

Valamelyik nap olyan felháborodott commentet olvastam a facebookon, hogy komolyan elgondolkodtam, hol is tartunk mostanság. Az illető fel volt háborodva, hogy valaki ( a facebook) facebook-loginmegosztotta az ő általa 1 éve megosztott képeket az idővonalán.

Hát érdekes ez a facedrog, hogy ilyen indulatokat hoz ki az emberből. Elmondtam neki a véleményem, hogy ha jól tudom a facebook nem az övé, hanem ingyen használja valakinek a közösségi portálját. Azért mert az a valaki, megengedte, hogy használhassa. És ami talán elkerülte a figyelmét, az a valaki bármikor letilthatja az összes bejegyzéseit,  kitörölheti az összes feltöltött képeit stb.stb, szóval megszüntetheti az egész oldalát.

Nyilván ez nem érdek a facebooknak, de megteheti, és ha esetleg valamilyen vis maior következne be talán meg is tenné. ( ez az én véleményem) De nem hiszem, hogy ez egyhamar bekövetkezik. Száz szónak is egy a vége a facebook él és virul és Neked ott kell lenni, ha van céged, akkor meg duplán. Ugyanis az ország internetezőjének jelentős része fenn van a facebookon és olyan hirdetési lehetőségek állnak rendelkezésedre ebben a közegben, amilyenek talán sehol.

Először is a facebookon kapsz a legolcsóbban érdeklődőt, sok esetben ingyen, DE csak akkor érsz vele valamit, ha fel van építve az online rendszered. Ha nincs, akkor teljesen mindegy hogy:

  • van céges facebookod
  • vannak a facen eseményeid
  • kommunikálsz naponta
  • használsz különféle alkalmazásokat
  • hirdetsz a facebookon

Igen teljesen fölöslegesen csinálod,ezeket, ha nincs egy jól átgondolt stratégiád mellett egy összehangolt rendszer, ami az olvasót oda viszi, ahova éppen akarod. Ilyen rendszerről szól ez az egész oldal, nézz körül nyugodtan. Ha azonnal akarsz egy gyors értékesítési struktúrát kialakítani, akkor ajánlom nézd meg az egyik Leírás A-Z az alapokat, amivel kiépíthetsz ilyen rendszert szinte pár nap alatt.

 

 

nyil2
Végül egy kis segítséget szeretnék kérni tőled.A fentiekben foglaltak a saját véleményem, tapasztalatok és információk gyűjtése alapján alakult ki.
Úgy gondolom, hogy ez a Profitot hozó Blog készítés – Weboldal készítés 7 alapvető receptje. Kérlek , ha bármi eszedbe jut kérlek szólj hozzá, az alábbi űrlapon,és ha tetszettek a fenti gondolatok, akkor oszd meg mással is, hátha számukra is hasznos infót tartalmaz. Köszönöm.

 

Megosztás

Comments

comments